2 minutes reading time (377 words)

Comunitat - Detalls de liderarge - Octubre 2012

Comunitat - Detalls de liderarge - Octubre 2012

¡El CMS Joomla! Està fent grans coses! aquest setembre hubo gran quantitat d'activitats - Es va celebrar el seu aniversari i també va donar a llum a Joomla 3.0, amb un pes de 7,7 MB ..

Novedats agradables

Al setembre van tenir lloc dos llançaments importants: l'actualització 2.5.7 i la versió 3.0! ¡El PLT i els equips de màrqueting han estat moltocupats!

Quina versió és per a vostè? És vostè un pioner, o un creador de llocs web amb un lloc amb la versió 1.5 o la 2.5? Aquests articles els ajudaran a triar la versió adequada per a vostè:

Deixeu-los menjar pizza

Els menjadors de pizza "i el" bug squishers "que estan al voltant del món, són la causa que sortissin les coses ordenades abans de la versió3.0. En el seu informe,Andy Tarr, mostra les estadístiques de participació amb alguns gràfics enginyosos. Gràcies a totes aquestes persones d'aquestes llistes,i les incomptables persones anònimes que van oferir el seu temps. Cada petit defecte compte!

Edat de la raó

Joomla complir 7 anys al setembre. Esperem que s'hagi trobat alguna vegada en el seu grup d'usuaris, o fins i tot completament sol, davant del seu ordinador, menjant un tros de pastís i enviant un feliç aniversari per desitjar que el CMS compleixi molts més!

Noves cares al grup

L'anunci dels nous membres del Consell de l'OSM estarà disponible en breu. L'elecció de nous membres del consell és sempre una feina molt dura, perquè tenim la sort de tenir sempre una llista de gent talentosa i dedicada. La selecció és difícil, i requereix molt de temps de dedicació i molta discussió. En breu sortirà l'anunci de recerca de nous membres.

Als esdeveniments de Joomla del mes de setembre van assistir els membres dirigents

  • Joomla Day Colombia - Javier Gomez (OSM), Paul Orwig (OSM)
  • Joomla Day Nueva York - Paul Orwig (OSM), Andrea Tarr (PLT)
  • Joomla Day Brasil - Paulo Griiettner (OSM)
  • Joomla Day España - Isidro Baquero (CLT)

 

Original: Leadersship Highlights - October 2012; Escrit per Alice Grevet

Traducido por: Manuel Rubio

Miembro del Equipo de Màrqueting i Difusión de Joomla en español

0
Community Choice Extensions – November 2012
Harvard Extension School offers Joomla! this fall
 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://magazine.joomla.org/