5 minutes reading time (929 words)

Zet deze datum in je agenda

Zet deze datum in je agenda

Het is weer zover. De tijd van het jaar waarop je begint met je agenda te vullen en je evenementen te plannen. Ik weet het, eigenlijk had je het al op 1 januari willen doen, om het jaar gelijk goed te beginnen. Je was waarschijnlijk van plan om in 2014 te zorgen dat je al je taken, projecten en je agenda volledig onder controle zou houden. En nu, voordat je op adem bent gekomen is het alweer februari. Ik kan je ook niet vertellen hoe dat kan, maar zo gaat het altijd - nu dus ook weer. Maar geen zorgen, maak je niet druk en geef vooral je goede voornemens nog niet op. Het is nooit te laat om te beginnen met plannen. Precies de juiste tijd dus om een belangrijke gelegenheid met je te bespreken.

Aankondiging J and Beyond 2014

Het is met groot plezier dat ik de volgende editie van J and Beyond op 30 mei - 1 juni mag aankondigen. Dit evenement heeft al verscheidene keren plaats gevonden en was iedere jaar een groot succes. Ik weet zeker dat het dit jaar niet anders zal zijn. De organisatoren zorgen er met hun jarenlange ervaring voor dat het wederom een niet te evenaren evenement zal worden. Dit jaar wordt de conferentie gehouden nabij Frankfurt, Duitsland - midden in Europa en ongeveer 20 minuten per taxi vanaf Europa’s grootste luchthaven. Wat kan dat voor jou betekenen. Er zijn zoveel redenen om dit evenement bovenaan je prioriteitenlijstje te zetten dat het moeilijk is om er enkele uit te lichten, maar ik zal het proberen. Drie goede redenen om J and Beyond 2014 te bezoeken: persoonlijke voordelen, sociale voordelen, en business voordelen.

Persoonlijke voordelen

Als je J and Beyond nog nooit bezocht hebt in het verleden dan heb je jezelf ongelofelijk tekort gedaan. Geen enkel ander evenement kan vergeleken worden met de kwaliteit van dit evenement, de gedeelde kennis, en de wijsheid die je er opdoet. Ik garandeer je dat je ongeveer overweldigd wordt door alle informatie en aan het einde kom je tijd te kort om het allemaal te verwerken. J and Beyond zorgt dat je als persoon groeit.

Sociale voordelen

Een evenement van de grootte en het kaliber als J and Beyond vindt eens per jaar plaats. Als één van de grootste evenementen binnen de Joomlasphere, en het meest populaire Joomla evenement in Europa, komen tijdens deze conferentie een aantal van de beste en slimsten uit de branche samen. Er zullen meerdere mogelijkheden zijn om je ideeën te delen, te netwerken of gewoon te relaxen met oude bekenden en nieuwe vrienden. De sociale evenementen ‘s avonds bieden een perfecte gelegenheid om de discussies voort te zetten die tijdens de talloze sessies overdag zijn begonnen.

Business voordelen

De voordelen voor je business zijn duidelijk. Door je persoonlijke groei en de sociale connecties die je opdoet vind je nieuwe bronnen voor samenwerking die je bedrijf ten goede komen. Natuurlijk hebben we allemaal gebieden waarin we ons kunnen verbeteren en J and Beyond biedt je precies de gelegenheid om dat te doen. Maak nieuwe vrienden en ervaar nieuwe mogelijkheden om je bedrijf op een hoger niveau te brengen. Ongeacht de aard van je bedrijf zul je enorm veel nut hebben van deze conferentie.

Het thema voor 2014

De organisatoren zijn zich bewust van de vele positieve voordelen van dit evenement en begrijpen het belang, niet alleen voor jou op bovengenoemde gebieden maar ook voor de gehele Joomla! community. Elk jaar wordt er een thema gekozen die de focus, het doel, van de conferentie vertegenwoordigt. Dit jaar was het thema al snel gekozen. We hebben een aantal persoonlijke voordelen genoemd die je opdoet wanneer je de tijd vrij maakt in je drukke agenda voor deze conferentie. Het is een hele opoffering voor jou. Het vraagt inzet om aanwezig te zijn en te focussen op iets anders dan je dagelijkse arbeid. En je offert behoorlijk wat tijd op aan de Joomla community. Maar dat is niet alles. Omdat je er iets voor terugkrijgt, profiteer je van de tijd die je spendeert, het is niet alleen een offer, het is niet alleen een verloren weekend, maar het is veel meer. Het is een investering. Het is een investering in jezelf, in je bedrijf, en in Joomla. Uit dit idee is het thema van het evenement gekozen. Dus kondig ik met vreugde het thema voor J and Beyond 2014 aan -

Investeren in onze toekomst.

Wat betekent dit

In de afgelopen jaren hebben er uitgebreide bug-squashing evenementen en zelf enkele development sprints plaats gevonden tijdens J and Beyond. Maar altijd ‘s avonds of op andere tijden buiten het schema om. Werkgroepen hebben bijeenkomsten georganiseerd maar het resultaat was niet veel meer dan alleen praten en discussiëren. Dit jaar is er een compleet nieuwe format bedacht. De tweede dag van het evenement zal een unieke structuur hebben - ‘s morgens kun je voorbereidende sessies, discussies of workshops bezoeken maar na de lunch worden er groepen gevormd die samen gaan werken en ook echt iets gaan doen. Handen uit de mouwen (en niet alleen coderen), een kans om direct betrokken te raken en te investeren in onze toekomst als een community! Dat is een behoorlijk spannend en totaal nieuw concept. En geen vastgestelde eindtijd, het kan tot diep in de nacht doorgaan. Het ligt helemaal aan jezelf.

Ten slotte nog een gedachte en een uitdaging voor je. Ik moedig je aan om te komen, om deel te zijn hiervan. Investeren in de toekomt van Joomla, investeren in de toekomst van je bedrijf, en investeren in de toekomst van jezelf.

 

0
All You Need is (Joomla!) Love...
Merkt euch dieses Datum
 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://magazine.joomla.org/