3 minutes reading time (693 words)

Comunitat - Ajudans

Comunitat - Ajudans

Necessitem de la teva ajuda per difondre Joomla! I perquè les persones i empreses que ho estan utilitzant siguin conscients de la necessitat de mantenir el seu Joomla! actualitzat a l'última versió de llarga durada ... i perquè coneguin el nou Joomla 3.

Necessitem de la teva ajuda

La necessitem per difondre Joomla! I perquè les persones i empreses que ho estan utilitzant siguin conscients de la necessitat de mantenir el seu Joomla actualitzat a l'última versió de llarga durada ... estigui al dia de les actualitzacións de seguretat... i perquè coneguin les novetats que porta Joomla 3.

Tenir actualitzat el Joomla et permetrà estar més segur, més possibilitats disseny del lloc, més facilitat de gestió de Joomla i les seves extensions ... i ara ja ho pots provar des de finals de setembre el Joomla! 3. Però tenim un problema i necessitem la teva ajuda.

Quin és el problema?

El problema no és un, són dos.

 1. Hem de fer que les persones que utilitzen Joomla s'actualitzin a la versió més actual ... i si ho volen instal·lar de nou, que ho facin amb Joomla 2.5.x per poder-li treure el màxim partit al seu Joomla!
 2. Hem de difondre Joomla! 3 al màxim de persones possible, perquè sàpiguen els canvis que s'han produït en aquesta versió.

S'estima que hi ha més de 555 milions de llocs web que estan fets amb Joomla i una mica més del 3% de tots els llocs web, utilitzen Joomla!. Això significa que més de 16 milions de llocs web estan amb Joomla!

I. .. quin és el problema? El problema és que més del 60% d'aquests llocs no estan actualitzats a la versió 2.5, el que significa que estan perdent moltes de les possibilitats que aquesta versió ofereix i que en poc temps, quan els servidors canviïn la seva versió del PHP, aquests llocs deixaran de funcionar, amb el consegüent perjudici per als seus propietaris

.... i per altra banda, Joomla està disponible en més de 60 idiomes.

Per això el nostre veritable problema és que hem d'explicar aquests dos problemes als propietaris de més de 16 milions de llocs web en més de 60 idiomes diferents.

Podeu ajudar-nos a difondre el missatge de Joomla?

Més de 16 milions de propietaris de llocs web i més de 60 idiomes... ¡¡no podem fer-ho sense tots vosaltres!!.
Quin és el missatge?

 1. Què és el més important? Actualitzar a la versió comercial més actual, la 2.5.x des de la qual estiguem.(Aqu íhi ha un tutorial)
 2. Què és el més important de Joomla 3? la Mobilitat (adaptativilitat). Joomla és el primer gran CMS apte per a dispositius mòbils.
 3. Per a qui és Joomla 3? Amb els ulls posats en Joomla 3, però utilitzant versió de llarga durada, Joomla 5.2.x ... fins que la versió estable 3.5 surti a la llum.

I. .. Repetir, repetir, repetir

Per tal d'arribar als propietaris de 16 milions de llocs web en més de 60 idiomes diferents, necessitem un gran esforç de comunicació. Hem de repetir, repetir i repetir el missatge.

Actualitza el teu Joomla a la versió 2.5 ... i comença a conèixer Joomla 3, el nostre objectiu és assegurar-nos que cada vegada que algú escriu sobre Joomla 3, aquests 3 punts clau estiguin inclosos.

¿Com es pot ajudar?:

 1. Sempre que sentis o vegis missatges on es parli de l'antiga versió 1.5 Fes el comentari de perquè cal migrar a la 2.5
 2. Escriu a les xarxes socials sobre ambdós temes, la migració, i el futur de Joomla 3.
 3. Tradueix els missatges del projecte sobre la migració i Joomla 3 en la teva llengua.
 4. Si ets dissenyador web, fes veure als teus clients la necessitat de l'actualització del seu Joomla i parla sobre Joomla 3 i també amb els teus companys de professió, sobre els avantatges d'ambdues coses.
 5. Si desenvolupeu extensions o plantilles, actualitzar a Joomla 3 i difoneu les qualitats d'aquest.
 6. Si estàs dins d'un grup d'usuaris de Joomla, o tens relació amb un, parla sobre els beneficis de la migració i dels 3 punts més importants de Joomla 3 i del seu gran futur amb ells.

Gràcies per tota la teva ajuda ...

0
A New Way to Protect and Accelerate Your Site
Part 2 - Review 9 Premium Web Hosting Services to ...
 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://magazine.joomla.org/