1 minute reading time (190 words)

Joomla! 3.1 sortirà el 15 d'abril

Joomla! 3.1 sortirà el 15 d'abril

La versió de Joomla 3.1.0 sortirà el 15 d'abril. Això ens donarà una mica més de temps per provar i ajustar la interessant i nova funció d'etiquetatge, també per arreglar alguns problemes sense importància.

La versió 3.1.0_beta3 va sortir el 29 de març. Té el mateix conjunt de característiques que la versió final, la 3.1.0. Animem des d'aquí a tots a descarregar i provar la versió beta i enviar els seus comentaris.

El component "Etiquetes" (Tags) serà una gran aportació per Joomla. Aborda el sol·licitat durant els últims anys, el marcatge, etiquetatge, i la multi-categoria. Per exemple, "assignar diverses categories a un article" està actualment en el lloc número 7 en el lloc web de ideas.joomla. Les etiquetes l'ajudaran, o permetran, crear llistes, blocs, o altres dissenys que combinin articles i altres tipus de contingut de la manera que preferiu.

Un nombre sorprenent de persones han contribuït a la versió 3.1, tant amb codificació com amb proves. Per exemple, més de 50 persones han ajudat a errors de prova i correcció només en els últims 90 dies. Si voleu participar, si us plau consideri unir-se al Joomla Bug Squad.

0
JED - El requisit de l'index.html eliminat.
Progressive Enhancement: Flip the Script on Your R...
 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://magazine.joomla.org/