3 minutes reading time (559 words)

Open Source Matters tria nova presidenta, Sarah Watz, per guiar Joomla!

Open Source Matters tria nova presidenta, Sarah Watz, per guiar Joomla!

Watz és la primera presidenta internacional d'OSM; per fomentar el creixement global del SGC que produeix més d'un 3 per cent de la web

NOVA YORK, NY - (Marketwired - 10 abril 2014) - Joomla, un dels sistemes de gestió de continguts de programari lliure més popular del món (SGC) que s'utilitza per a tot, des de llocs web a blogs , passant per aplicacions personalitzades per Intranets, ha anunciat avui l'elecció de Sarah Watz com a presidenta d'Open Source Matters (OSM). L'ONG proporciona organització, suport legal i financer al projecte Joomla. Watz és la primera presidenta internacional d'OSM.

"L'èxit de Joomla depèn de la seva àmplia xarxa de col·laboradors a nivell mundial, que han permès al SGC créixer per alimentar més d'un 3 per cent de la web", afirma Watz. "Tot i Joomla ha estat testimoni d'un creixement sense precedents recentment, hi ha coses encara més grans per venir en gran part impulsades per la seva comunitat internacional a gran escala i la disponibilitat en 64 idiomes - més que qualsevol altre sistema de gestió de continguts."

En la seva nova responsabilitat Watz aprofitarà els seus anys de lideratge dins de Joomla per ampliar encara més el projecte -- en concret el seu equilibri internacional. Watz ha vingut implementant Joomla professionalment des que es va llançar el 2005 com a directora general i propietària de Pixpro Stockholm AB, una agència de comunicacions digitals amb seu a Estocolm. Entre moltes posicions de lideratge de Joomla, Watz ha estat membre de la junta d'OSM des de 2012 i va ser la presidenta de l'associació d'usuaris sueca de Joomla durant quatre anys.

El president sortint d'OSM Paul Orwig va comentar sobre el nomenament de Watz: "Ara que surto del meu actual càrrec com a president, em sento molt honrat per com de lluny ha arribat la plataforma impulsada per la nostra comunitat global de més de mig milió de col·laboradors. En els darrers dos anys he estat testimoni d'algunes fites sorprenents amb Joomla, com ser el SGC que ha superat els 50 milions de descàrregues i el llançament de nombrosos productes de Joomla. Tinc plena confiança en que Sarah construirà sobre aquests èxits i portarà Joomla a un altre nivell ".

Els membres d'OSM van elegir Watz com a nova presidenta el 8 d'abril de 2014. Altres membres de la junta OSM electes inclouen Victor Drover com a tresorer i Marijke Stuivenberg com a secretari.

Sobre Joomla!

Joomla és un dels paquets de programari més populars del món, que s'utilitza per crear, organitzar, administrar i publicar contingut als llocs web, blogs, intranets i aplicacions mòbils. Amb més del 3% de la gestió d'Internet via Joomla i una quota de mercat en els SGC de més del 9%,el programari lliure de codi obert potencia la presència web de centenars de milers de petites empreses, governs, organitzacions no lucratives així com d'altres grans organitzacions a tot el món com Citibank , eBay, General Electric, la Universitat de Harvard, Ikea, McDonalds i Sony. El SGC multipremiat està dirigit per una comunitat internacional de més de mig milió de col·laboradors actius, ajudant des de l'usuari més inexpert al desenvolupador web més experimentat a que les seves visions digitals siguin una realitat. El poder i l'extensibilitat de Joomla s'ha traduït en el seu software el qual s'ha baixat més de 50 milions de vegades.

Article traduït de http://www.marketwired.com/press-release/-1898375.htm

0
Actualitzar Joomla! de la versió 2.5 a la 3.x
La création d'un article avec Joomla! n'a jamais é...
 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://magazine.joomla.org/