3 minutes reading time (568 words)

Comunitat - No hi han límits...

Comunitat - No hi han límits...

En començar el nou any, sempre hi ha algun moment per pensar en ... "Si posa límits en el que fas, tant física o en qualsevol altre nivell, aquest s'estendrà en el seu treball i en la seva vida, no hi ha límits només existeixen altiplans, i vostè no ha de quedar-se aquí - .. ha d'anar més enllà d'ells ." Bruce Lee

Estic escrivint això des Smoky Mountains a Carolina del Nord, on estic celebrant el nou any amb el meu oncles. Aquesta foto va ser presa l'any passat a la posta de sol des del cim de la muntanya Max Patch. Aquesta és la primera d'una llarga sèrie de suaus transicions ... L'altre dia estava parlant amb Paul Orwig. Em va enviar la cita de la capçalera de Bruce Lee i va dir "Vaig veure aquesta foto que vas prendre de Smoky Mountains, així que si sou a casa, pensa en la idea d'una sèrie d'altiplans (o cims) una per una, i mira veure si se't presenta poder fer una bona sessió de fotos "... després vaig perdre la meva connexió. No estic segura d'on volia anar amb la successió d'altiplans, però em va agradar la cita. El que em porta a un suau transició sense problemes en Joomla i com relació.

Recentment hem dit adéu a Louis Landry, un dels principals contribuents al nucli ia la plataforma Joomla. Les seves contribucions han estat nombroses, el seu sentit de l'humor, irònic, les seves sabates ... que necessitaven omplir. De fet, hi ha un munt de sabates que necessiten omplir i estem comptant amb vostè per intensificar i fer les seves pròpies contribucions al projecte Joomla. Et necessitem!

Actualment hi ha dues convocatòries de posicions clau per omplir.

Al nou membre del PLT, Nick Savov, li vaig preguntar si podia publicar el següent: la comunitat de Joomla! Bug Squad (JBS) està treballant en un nou gestor d'incidències per als informes de seguiment d'errors i noves característiques. JBS té alguns programadors addicionals per ajudar amb la codificació del seguidor. Es poden trobar més detalls aquí:

http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=681&t=783593

El CLT (Equip de Lideratge Comunitari) té una crida per a candidats. Si vostè o algú que vostè coneix, està interessat en convertir-se en un membre del CLT, la data límit d'inscripció és el 18 de gener 2013 i el formulari d'inscripció es pot trobar

https://community.joomla.org/blogs/leadership/1712-call-for-joomla-community-leadership-team-nominations.html

No hi ha límits ...

Voluntariat i contribuent és una de les millors maneres d'aprendre i créixer, treballant cap a un objectiu comú. El projecte Joomla ofereix això i encoratja la seva participació. Si voleu saber més sobre com involucrar-se amb Joomla, o si no està segur del seu conjunt d'habilitats que es necessita, si us plau poseu-vos en contacte amb mi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Estaré molt que feliç de posar en contacte amb la persona adequada, el grup de treball, i/o un equip per ajudar a assolir el seu potencial en Joomla.

Els meus millors desitjos per al nou any!

Article: There Are No Limits... Autora: Dianne Henning
Traducció: Manuel Rubio
Membres del: Equip de Màrqueting i Difusió de Joomla! en Espanyol

 

0
 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://magazine.joomla.org/