2 minutes reading time (493 words)

Noticia - PR3PARA'T

Noticia - PR3PARA'T

La nova versió de Joomla! 3.0 va sortir al setembre segons el previst, i realment posa sobre el mapa del CMS Joomla noves vies apassionants. Estem obrint un nou camí, sent fidels a l'evolució de la tecnologia i l'enginy de la comunitat que impulsa el nostre projecte.

Se sent el petit brunzit que sorgeix a la premsa amb cada llançament, però aquesta vegada és diferent. TechCrunch i thenextweb, tots dos apunten a la innovació d'utilitzar Twitter Bootstrap per al disseny adaptable de la versió 3.0, de manera que el primer gran CMS Joomla, passa a oferir un disseny adaptable per a mòbils no només en la interfície d'usuari, sinó també la interfície d'administració. Arrossegar i deixar anar a la interfície d'administració, addició del driver de PostgreSQL per suportar una àmplia gamma de bases de dades, i no ens oblidem que Joomla sempre ha donat suport al multilingüisme i és per això que els paquets d'idiomes es poden instal · lar directament des l'administradord'extensions.Bootstrap i jQuery farà que sigui més fàcil per als desenvolupadors seguir contribuint i cada vegada anar més lluny, fent que Joomla! sigui cada vegada més important. Llegiu més sobre això ...

No puc parlar aquí a la revista, de la versió 3.0, sense felicitar al nostre editor principal Dianne Henning per la inclusió de les seves precioses fotografies de capçalera, de la plantilla per defecte Protostar que s'inclou en la 3.0. Pot fer una ullada a la pàgina principal dejoomla.org! Gràcies, Dianne!

I m'agradaria donar les gràcies sincerament Olaf Offick l'Equip de Direcció de la Comunitat (ELC) per ajudar-nos a migrar amb destresa la revista al setembre a la versió 2.5. Li agraeixo la seva disponibilitat permanent per ajudar-nos a ajustar les coses a com estaven.

Aquí estem a l'octubre, que és un mes emocionant perquè tindré l'oportunitat d'assistir al Joomla! Day de Dinamarca el 26 al 27 d'octubre i parlar de la Magazine de la comunitat de Joomla - el meu tema preferit! Estic molt emocionada de conèixer la comunitat de Kolding en el meu primer viatge a Dinamarca, i aprendre sobre el que estan fent i aconseguir una mica de bona energia i idees d'ells.

I parlant de la revista, una cosa nova està passant: alguns dels nostres col · laboradors internacionals estan començant a traduir articles de l'anglès a altres idiomes a la revista. Aquest mes tenim l'article Nicola Galgano"Elsistema de notificació d'actualitzacions per lesextensions" traduït al rus per VladimirRomanov,i l'entrevista a Paul Orwig al jDay de Colòmbia que ha estat traduït a l'espanyol per GuillermoBravo.A més, un gran nombre d'articles i blogs de lideratge de la versió 3.0 que han estat traduïts al espanyol per Guillermo, Manuel Rubio i altres. Spasibo i moltes gràcies nois!

Si llegeix un article a la revista que cregui que pot ser d'especial interès per als seus compatriotes i vol traduir, contacteu amb nosaltres!

 

Títol original: GetR3ady;autora: Alice Grevet
Traductor: Manuel Rubio
Joomla! Equip de Màrqueting i Difusió en espanyol

0
A New Way to Protect and Accelerate Your Site
Part 2 - Review 9 Premium Web Hosting Services to ...
 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://magazine.joomla.org/