JED - El requisit de l'index.html eliminat.

Written by | 01 April 2013 | Published in 2013 April
A partir del dia 1 d'abril de 2013, el Directori d'Extensions Joomla eliminarà el requisit dels arxius index.html a totes les carpetes.

Esta regla és obsoleta i no s'ha mostrat una mesura eficaç de " seguretat "desde fa molt temps. Pots llegir més sobre això aquí: hTTP :/ / www.dionysopoulos.me/blog/86-the-files-of-wrath.html

L'error # 1 en les extensions envejaades per aparèixer al JED és SE1 (falten arxius index.html), que augmenta de forma considerable el procés d'aprovació per a tots. Quan es marca l'error, el desenvolupador ha de arreglar i després hem de tornar a revisar-la. El procés es fa innecessàriament  Quan

llarg.s'aprova una extensió perquè sigui integrat, el normal no és comprovar-ho de nou, llevat que hi hagi un problema reportat. És molt comú que un desenvolupador en actualitzar els seus / seva extensió, es perdin alguns arxius index.html i passa  desapercebuda aquesta pèrdua.

Quina és l'alternativa?

Consulti amb el proveïdor de hosting per veure si tenen directory traversal desactivat.

us del fitxer. htaccess / web.config per prevenir directory

http://docs.joomla.org/How_do_you_convert_an_htaccess.txt_file_into_a_.htaccess_file%3F

http://docs.joomla.org/Htaccess_examples_%28security%29

deixar un comentari aquí..

 

Article original: The JED index.html requirement dropped
Traduït per Manuel Rubio
Membre de l'Equipo de Màrketing i Difusinó de Joomla! en Español

Read 8826 times Tagged under Catalan
Manuel Rubio

Manuel Rubio

Emprendedor, autodidacta, diseñador, artesano... Encontré el CMS de Joomla buscando soluciones que facilitaran la creación de sitios web allá por el 2008, y desde ese día lo he venido utilizando para realizar proyectos. Cuando descubrí que detrás del proyecto existía una comunidad, me uní a ella para ayudar en lo que pudiera... y en eso estoy :-)