Joomla! 3.1 sortirà el 15 d'abril

Written by | 01 April 2013 | Published in 2013 April
La versió de Joomla 3.1.0 sortirà el 15 d'abril. Això ens donarà una mica més de temps per provar i ajustar la interessant i nova funció d'etiquetatge, també per arreglar alguns problemes sense importància.

La versió 3.1.0_beta3 va sortir el 29 de març. Té el mateix conjunt de característiques que la versió final, la 3.1.0. Animem des d'aquí a tots a descarregar i provar la versió beta i enviar els seus comentaris.

El component "Etiquetes" (Tags) serà una gran aportació per Joomla. Aborda el sol·licitat durant els últims anys, el marcatge, etiquetatge, i la multi-categoria. Per exemple, "assignar diverses categories a un article" està actualment en el lloc número 7 en el lloc web de ideas.joomla. Les etiquetes l'ajudaran, o permetran, crear llistes, blocs, o altres dissenys que combinin articles i altres tipus de contingut de la manera que preferiu.

Un nombre sorprenent de persones han contribuït a la versió 3.1, tant amb codificació com amb proves. Per exemple, més de 50 persones han ajudat a errors de prova i correcció només en els últims 90 dies. Si voleu participar, si us plau consideri unir-se al Joomla Bug Squad.

Read 12247 times Tagged under Catalan
Manuel Rubio

Manuel Rubio

Emprendedor, autodidacta, diseñador, artesano... Encontré el CMS de Joomla buscando soluciones que facilitaran la creación de sitios web allá por el 2008, y desde ese día lo he venido utilizando para realizar proyectos. Cuando descubrí que detrás del proyecto existía una comunidad, me uní a ella para ayudar en lo que pudiera... y en eso estoy :-)