Comunitat - JED Al suport per a la versió 1.5 finalitza

Written by | 01 March 2013 | Published in 2013 March
Tal com estava previst a l'abril de 2012, la JED iniciarà la transició d'abandonar el suport per les extensions de Joomla 1.5.

Els terminis de la versió 1.5

  • 1 abril 2012, ja no s'accepten propostes per la 1.5
  • 15 febrer 2013 : la icona de compatibilitat de la 1.5 per desactivar per les noves incorporacions d'extensions.
  • 1 març 2013: es començarà a treure les icones de compatibilitat amb la 1.5 i es despublicará, els anuncis que estan marcats només com a compatibles amb la 1.5. Després de la despublicació, els desenvolupadors que es trobin en aquesta situació hauran 14 dies per actualitzar el seu anunci despublicat, amb una versió 2.6 o 3.0. Un cop actualitzats els anuncis, s'haurà d'obrir un tiquet de suport, per obtenir la possibilitat de publicar de nou.
  • 15 de març: tots els anuncis no compatibles es trauran del sistema. Un cop l'anunci s'elimina, perquè les extensions puguin veure de nou, haurà de tornar-se a presentar com si fos nova.

Algunes xifres actuals

    4.425 anuncis estan marcats només com a compatible amb Joomla 1.5
    6.518 anuncis estan marcats com a compatible amb Joomla 05/02
    1994 anuncis estan marcats com a compatible amb Joomla 3.0

On puc trobar les extensions de 1,5 després de març?

Hi ha hagut algunes peticions per a la creació d'un repositori per als anuncis de la 1,5. Amb la nostra actual càrrega de treball i els projectes que hi ha en l'horitzó, no tenim el personal suficient per crear-lo en aquest moment.
Crearem una còpia del lloc abans de retirar qualsevol anunci de la 1,5 per que estigui disponible per a tots aquells que vulguin posar-los junts en un dipòsit.
Un cop que el nostre projecte de migració a la 3,0 s'hagi completat, anem a revisar la possibilitat de crear un repositori per a la 1.5.
Pots deixar un comentari sobre aquesta entrada aquí.

Read 8814 times Tagged under Catalan
Manuel Rubio

Manuel Rubio

Emprendedor, autodidacta, diseñador, artesano... Encontré el CMS de Joomla buscando soluciones que facilitaran la creación de sitios web allá por el 2008, y desde ese día lo he venido utilizando para realizar proyectos. Cuando descubrí que detrás del proyecto existía una comunidad, me uní a ella para ayudar en lo que pudiera... y en eso estoy :-)