Manuel Rubio

Manuel Rubio

Emprendedor, autodidacta, diseñador, artesano... Encontré el CMS de Joomla buscando soluciones que facilitaran la creación de sitios web allá por el 2008, y desde ese día lo he venido utilizando para realizar proyectos. Cuando descubrí que detrás del proyecto existía una comunidad, me uní a ella para ayudar en lo que pudiera... y en eso estoy :-)

Wednesday, 01 October 2014 04:35

Actualitzar Joomla! de la versió 2.5 a la 3.x

Ja queda poc perquè la versió 2.5 de Joomla se li acabi el suport, potser és el moment de pensar en passar-se a la versió 3.x de Joomla ... però que avantatges té?
Si hagués de tornar a la docència universitària, jo seleccionaria Joomla com a plataforma web per tasques dels estudiants. Heus aquí per què…
Els dies anteriors a la Conferència mundial de Joomla! (JWC) es van reunir els equips de lideratge de Joomla!, Com fan cada any, per debatre assumptes que concerneixen a tota la comunitat, per això hem volgut traduir les conclusions  a què van arribar els responsables de Joomla!  
A partir del dia 1 d'abril de 2013, el Directori d'Extensions Joomla eliminarà el requisit dels arxius index.html a totes les carpetes.
Monday, 01 April 2013 12:49

Joomla! 3.1 sortirà el 15 d'abril

La versió de Joomla 3.1.0 sortirà el 15 d'abril. Això ens donarà una mica més de temps per provar i ajustar la interessant i nova funció d'etiquetatge, també per arreglar alguns problemes sense importància.
Tal com estava previst a l'abril de 2012, la JED iniciarà la transició d'abandonar el suport per les extensions de Joomla 1.5.
Friday, 01 March 2013 00:00

Noticia - Llançament de Joomla 3.0.3

El projecte Joomla es complau d'anunciar la immediata disponibilitat de Joomla 3.0.3. Aquesta és una versió de seguretat. L'equip directiu s'ha fixat l'objectiu de continuar proporcionant actualitzacions regulars i freqüents a la comunitat Joomla. Llegiu més sobre Joomla! i el seu desenvolupament en el lloc del desenvolupador (en anglès).
Friday, 01 March 2013 00:00

Noticia - Llançament de Joomla 3.0.3

El projecte Joomla es complau d'anunciar la immediata disponibilitat de Joomla 3.0.3. Aquesta és una versió de seguretat. L'equip directiu s'ha fixat l'objectiu de continuar proporcionant actualitzacions regulars i freqüents a la comunitat Joomla. Llegiu més sobre Joomla! i el seu desenvolupament en el lloc del desenvolupador (en anglès).
Friday, 01 March 2013 00:00

Noticia - Llançament de Joomla 2.5.9

El projecte Joomla es complau d'anunciar la immediata disponibilitat de Joomla 3.0.2. Aquesta és una versió de seguretat. L'equip directiu s'ha fixat l'objectiu de continuar proporcionant actualitzacions regulars i freqüents a la comunitat Joomla. Llegiu més sobre Joomla! i el seu desenvolupament en el lloc del desenvolupador (en anglès).
La Conferència Internacional de Joomla ens dóna el seu suport. Sempre és gent meravellosa quan es reuneixen presencialment. És en aquests moments quan es poden discutir les coses en detall i poder arribar a una solució ràpida i eficaç. A la versió 3.0, tenim problemes d'accessibilitat a la part frontal, així com l'administració. L'objectiu s'ha d'establir pas a pas. No va a succeir durant la nit.
Friday, 01 February 2013 00:00

Comunitat - No hi han límits...

En començar el nou any, sempre hi ha algun moment per pensar en ... "Si posa límits en el que fas, tant física o en qualsevol altre nivell, aquest s'estendrà en el seu treball i en la seva vida, no hi ha límits només existeixen altiplans, i vostè no ha de quedar-se aquí - .. ha d'anar més enllà d'ells ." Bruce Lee
Durant la reunió conjunta de líders a la cimera de Sant Josep, Califòrnia el 15 de novembre de 2012, un tema que els membres dels equips de Joomla Production Leadership (PLT), Community Leadership Team (CLT) i la Open Source Matters (OSM) van estar d'acord , va ser a intentar concloure els objectius de l'equip per al 2013 abans del 31 de desembre de 2012.
Friday, 01 February 2013 00:00

Article - Joomla! i la Movilitat

En l'any 2013 hi haurà més dispositius mòbils capaços d'accedir al web. Com presentar el teu lloc web Joomla! a tots aquells usuaris que hi accedeixen des dels seus dispositius mòbils? Un lloc web mòbil, és un lloc web que ha estat optimitzat per funcionar en un navegador mòbil.
A l'àrea del disseny i desenvolupament de webs, trobem moltes agències i dissenyadors gràfics que ofereixen els seus serveis per Internet. Moltes vegades visitem els seus llocs i veiem amb enveja com s'apliquen fantàstics efectes a les seves webs i ja voldríem nosaltres de vegades poder implementar més d'algun, als nostres llocs desenvolupats amb Joomla!.
Saturday, 01 December 2012 00:00

Noticia - Llançament de Joomla 3.0.2

El projecte Joomla es complau d'anunciar la immediata disponibilitat de Joomla 3.0.2. Aquesta és una versió de seguretat. L'equip directiu s'ha fixat l'objectiu de continuar proporcionant actualitzacions regulars i freqüents a la comunitat Joomla. Llegiu més sobre Joomla! i el seu desenvolupament en el lloc del desenvolupador.
Saturday, 01 December 2012 00:00

Noticia - Llançament de Joomla 2.5.8

El projecte Joomla es complau d'anunciar la immediata disponibilitat de Joomla 2.5.8. Aquesta és una versió de seguretat. L'equip directiu s'ha fixat l'objectiu de continuar proporcionant actualitzacions regulars i freqüents a la comunitatJoomla. Llegiu més sobre Joomla! i el seu desenvolupament en el lloc del desenvolupador (en anglès).
Conjuntament amb la preparació al llançament de Joomla! 3.0 s'estava gestant altre esdeveniment molt important dins de la Joomla! esfera, que era el GSoC o Google Summer of Code, en què Javier Gómez al costat del seu equip de mentors, van treballar en un sistema que permetés instal·lar els diferents idiomes en què està traduït Joomla! sense necessitat del procés de descarregar el paquet i després instal·lar-ho nosaltres mateixos.
... i mai t'has atrevit a demanar.   S'està parlant molt de la recent estrenada versió de Joomla, la 3.0.X, però hem de ser realistes i assumir que encara hi ha moltes insta·acions de Joomla a l'antiga versió 1.5. Per això voldríem aportar un tutorial on hem intentat posar, ja no la forma de fer la migració, sinó les solucions als problemes que pot trobar durant la migració
Saturday, 01 December 2012 00:00

Noticia - PR3PARA'T

La nova versió de Joomla! 3.0 va sortir al setembre segons el previst, i realment posa sobre el mapa del CMS Joomla noves vies apassionants. Estem obrint un nou camí, sent fidels a l'evolució de la tecnologia i l'enginy de la comunitat que impulsa el nostre projecte.
Saturday, 01 December 2012 00:00

Comunitat - Ajudans

Necessitem de la teva ajuda per difondre Joomla! I perquè les persones i empreses que ho estan utilitzant siguin conscients de la necessitat de mantenir el seu Joomla! actualitzat a l'última versió de llarga durada ... i perquè coneguin el nou Joomla 3.
Thursday, 01 November 2012 00:00

Comunitat - Detalls de liderarge - Octubre 2012

¡El CMS Joomla! Està fent grans coses! aquest setembre hubo gran quantitat d'activitats - Es va celebrar el seu aniversari i també va donar a llum a Joomla 3.0, amb un pes de 7,7 MB ..
Thursday, 01 November 2012 00:00

Noticia - Revisió de la JED / Neteja de vots

El sistema d'opinió de la JED és una de les àrees més debatudes entre els desenvolupadors. Una de les àrees clau que voldria veure millorada durant el meu lideratge a càrrec de l'equip, i fer una revisió del sistema per millorar-lo.
Thursday, 01 November 2012 00:00

Noticia - Llançament de Joomla 3.0.1

El projecte Joomla es complau d'anunciar la immediata disponibilitat de Joomla 3.0.1. Aquesta és una versió de seguretat. Aquesta versió també corregeix diversos problemes d'alta prioritat de la versió 3.0.0.
Thursday, 01 November 2012 00:00

Noticia - Llançament de Joomla 3.0.0

L'equip de Projecte Joomla! es complau d'anunciar la immediata disponibilitat de Joomla 3.0.0. Aquesta és l'última gran versió del CMS Joomla amb suport de termini estàndard (STS). Tots els usuaris 3,0 haurà de planificar per actualitzar a les noves versions disponibles al cicle de llançament STS cada sis mesos fins que la versió 3.5 sigui alliberada. Aquestes actualitzacions s'espera que siguin senzilles i compatibles cap enrere.
Joomla! és un Sistema Gestor de Contingut i Framework d'aplicacions de codi obert que utilitzen prop d'un 3% dels llocs del món. No Això no és del tot cert. Abans dels 30 milions de descàrregues, els 7,5 milions de visitants mensuals, els 2,6 milions de missatges al fòrum, les 10 mil extensions, els 500 articles JCM i els centenars d'usuaris d'Esdeveniments de Joomla! Day a tot el món, Joomla! en realitat ve de "jumla", paraula swahili que significa "tots junts" o "com un tot".
Per què actualitzar el meu lloc? Joomla! 2.5 ofereix moltiiiiisimes més característiques i funcions noves i/o millorades per als usuaris de Joomla!. Però és difícil actualitzar des Joomla 1.5 a la versió 2.5? No, no ho és. En l'actualitat és bastant fàcil, només cal tenir en compte unes quantes coses i, com sempre, fer primer una còpia de seguretat de la base de dades i de Joomla, abans de començar la migració del seu lloc a Joomla! 2.5, després de revisar els següents punts per assegurar-se que el procés serà el més fluid possible.
Monday, 01 October 2012 00:00

Notes sobre Joomla 3, Alfa 2

Joomla 3.0 Alpha 2 acaba de sortir, comentare'm en aquest article el que creiem que és més important de la nova versió i el que cal saber per poder-li treure un millor profit.
Saturday, 01 September 2012 00:00

Necessitem la teva ajuda per difondre Joomla 3.0

Joomla! 3 arribarà a finals de setembre. Aquesta nova versió de Joomla! 3 serà una nova edició revolucionària i meravellosa. Però necessitem de la teva ajuda
Saturday, 01 September 2012 00:00

Les 10 millors raons perquè t'enamori Joomla 3.0

El llançament de Joomla 3 està programat per a finals de setembre.