7 minutes reading time (1492 words)

Noticia - Llançament de Joomla 3.0.0

Noticia - Llançament de Joomla 3.0.0

L'equip de Projecte Joomla! es complau d'anunciar la immediata disponibilitat de Joomla 3.0.0. Aquesta és l'última gran versió del CMS Joomla amb suport de termini estàndard (STS). Tots els usuaris 3,0 haurà de planificar per actualitzar a les noves versions disponibles al cicle de llançament STS cada sis mesos fins que la versió 3.5 sigui alliberada. Aquestes actualitzacions s'espera que siguin senzilles i compatibles cap enrere.

Per a qui és aquesta versió?

Les versions de termini estàndard estan dissenyades per a usuaris que necessiten accedir a les noves funcions. La majoria dels usuaris amb els llocs existents 2.5.x no necessiten actualitzar a la versió 3.0. Els usuaris que creen nous llocs poden utilitzar la versió 2.5 o 3.0, segons la que millor s'adapti a les seves necessitats. És important considerar la disponibilitat de plantilles i extensions de tercers en el moment de decidir quina versió de Joomla vol utilitzar. A més, si decideix utilitzar la versió 3.0, si us plau, tingui en compte que haurà d'actualitzar el seu lloc cada sis mesos (la 3,1, 3,2, etc) fins que la versió 3.5 estigui disponible. Aquestes actualitzacions s'espera que siguin senzilles i compatibles cap enrere.

Quin és l'estat de Joomla! 2.5?

La versió 2.5 del CMS Joomla! és la versió de suport a llarg termini (LTS) i aquest suport continuarà fins poc després del llançament de Joomla 3.5, prevista per a la primavera de 2014. No cal migrar a Joomla 3.0, per als usuaris de la versió 2.5.

Quina és la situació de Joomla! 1.5?

El suport per a Joomla 1.5 acabarà poc després del llançament de Joomla 3.0. Només es realitzaran actualitzacions en el cas de problemes de seguretat, tot i que és possible que els usuaris d'aquesta versió puguin tenir problemes per l'actualització de la versió del php per part dels servidors.

Serà possible actualitzar directament de Joomla! 2.5 a la 3.0?

Sí. Els problemes d'actualització es una de les nostres prioritats i és probable que es resoldrà en el curs de l'alliberament de la versió 3.x. No obstant això, és probable que moltes plantilles i extensions per Joomla 2,5 es necessitin modificar per funcionar amb Joomla 3. S'ha de comprovar sempre abans de la migració i consultar amb els desenvolupadors de les extensions i plantilles que s'utilitzin. Tingueu en compte que els requisits tècnics per al funcionament de Joomla 3.0 són diferents. A més de requerir de noves versions de programari, es recomanen alguns ajustos que ara es requereixen com l'exigència que el "magic quote" estigui apagat.

Consulteu la pàgina de requeriments tècnics per a la especificacions. Veure les FAQs posteriors al llançament de Joomla 3.0.0 per obtenir informació més detallada sobre l'actualització de 2.5 a 3.0.

Quines són les noves característiques de Joomla! 3?

Instruccions Instal·lació nova i requeriments tècnics (en anglès). Actualitzar des 2.5.x per 3.0.x (en anglès). Migració des de Joomla! 1.5.x (català). Vols provar Joomla? Prova la demo en línia o el JumpBox Joomla. Trobareu la documentació disponible per a principiants. Recordeu que sempre ha de fer còpies de seguretat del seu lloc durant l'actualització.

 • La incorporació de Twitter Bootstrap com paquet en el judici.
 • Una plantilla adaptativa en la interfície de l'administrador - Isis -.
 • Una plantilla per la interfície d'usuari - Protoestar - que s'ha realitzat usant Bootstrap Twitter.
 • Plantilla actualitzada amb el nom Beez3. Instal·lació simplificada utilitzant només tres passos.
 • Driver per PostgreSQL. Podrà executar la base de dades PostgreSQL en els llocs Joomla 3.0.
 • Controlador Memcached PHP.
 • L'ús de JFeed per a la gestió d'alimentació en lloc de SimplePie.
 • La instal·lació de paquets d'idiomes directament des del gestor d'extensions.
 • Grup d'usuaris "Convidat" per defecte.
 • Possibilitat d'emmagatzematge d'articles en blanc.
 • Nou mòdul d'administrador d'estadístiques.
 • Actualització a la versió 3.5.6 de TinyMCE.
 • Continua neteja de codi antic no utilitzat, els arxius i els camps de la base de dades i les taules i la normalització millorada de taules.
 • Millores a la Cerca Intel·ligent.
 • Un extens treball sobre la normalització de l'estil del codi i la seva coherència.
 • Comprovació de cohesió en el CMS.
 • Actualitzat comprovació del sistema en el CMS
 • Element de menú personalitzat actiu per al mòdul de menú.
 • El connector SEF afegeix la url canònica a la capçalera.
 • Versió 12.2 de la Plataforma Joomla.

Aquesta versió també inclou la versió actual (12,2) de la Plataforma Joomla!, Que inclou un gran nombre de paquets nous i millorats.

Descàrrega

Noves instal·lacions: Feu clic aquí per descarregar Joomla 3.0.0 (Paquet complet) »

Consulteu la pàgina de descàrrega (en anglès) d'altres paquets i informació sobre l'actualització.

Nota: Si us plau, vegeu FAQ Joomla 3.0 (en anglès) i les instruccions d'actualització (en anglès) durant l'actualització.

Instruccions

Vols provar Joomla? Prova la demo en línia o el JumpBox Joomla. Trobareu la documentació disponible per a principiants.

Recordeu que sempre ha de fer còpies de seguretat del seu lloc durant l'actualització.

Notes de la versió

Comproveu els FAQs posteriors al llançament de Joomla 3.0.0 per veure si hi ha articles importants o consells útils descoberts després del llançament.

 Estadístiques de la versió 3.0.0

 •  Joomla 3.0.0 conté:
  • 34 noves característiques afegides (inclou 15 funcions addicionals a 2.5.1 – 2.5.7)
  • No hi ha problemes de seguretat corregits.
  • 491 problemes corregits

Joomla! Bug Squad

Gràcies al Joomla Bug Squad pels seus esforços dedicats a investigar els informes, la solució de problemes i l'aplicació de pegats per Joomla. Si troba un error en Joomla, si us plau n'informi a la comunitat de Joomla! CMS Issue Tracker.

Els membres actius del Joomla Bug Squad durant aquest darrer cicle de llançament són:

Aaron Wood, Andrea Tarr, Bill Richardson, Teeman Brian, Demko Christophe, Clarke Dean, Dennis Hermacki, Elin Waring, Emerson Luiz Rocha, Leithner Harald, Elharar Itamar, Waisner Jacob , James Brice, Rasmussen Janich, Jean-Marie Simonet, Griffiths Kevin, Headrick Loyd, Marijke Stuivenberg, Marius van Rijnsoever, Dexter Mark, Thomas Matt, Babker Michael McNulty Neil, Dionysopoulos Nicholas, Savov Nick, Nikolai Plath, Ofer Cohen, Peter Wiseman, Rachmat wakjaer, Suski Radek, Clayburn robar, Dalmulder Roland, Weßling Rouven, Sjøen Rune, Samuel Moffatt, Maunder Shaun, Novinfard Soheil, Hall Troy, Viet Vu.

Líders del Bug Squad:

Coordinador: Mark Dexter; Caps d'Equip: Elin Waring y Marijke Stuivenberg.

Joomla! Seguretat Strike Team

Moltes gràcies a la comunitat de Joomla! Seguretat Strike Team pel seu treball continu per mantenir Joomla segur. Els membres són: Airton Torres, Alan Langford, Bill Richardson, Elin Waring, Gary Brooks, Jason Kendall, Simonet Jean-Marie, Jeremy Wilken, Marijke Stuivenberg, Dexter Mark, Babker Michael, Weßling Rouven, Moffatt Samuel.

Com es pot ajudar al desenvolupament de Joomla?

La bona notícia és que vostè no ha de ser un programador per ajudar a construir Joomla. El Joomla Bug Squad és un dels equips més actius en el procés de desenvolupament de Joomla i sempre està a la recerca de persones (no només de desenvolupadors) que poden ajudar amb la classificació dels informes d'errors, pegats de codificació i prova de solucions . És una gran manera d'augmentar el seu coneixement pràctic de Joomla, i també una bona manera de conèixer gent nova d'arreu del món.

Si vostè està interessat, si us plau, llegiu sobre nosaltres al Wiki de Joomla i, si voleu unir-se, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

També pot ajudar al desenvolupament de Joomla donant les gràcies als que participen en les diverses àrees del procés. Des del llançament de Joomla 2,56, ni més ni menys 4.915 problemes han estat fixats per la JBS. El projecte també vol donar les gràcies a totes les persones que han aportat el seu temps per preparar i presentar el treball per ser inclòs en Joomla 3.0, i per a aquells que han treballat molt dur en el projecte de la Plataforma Joomla.

informació relacionada

Si vostè és un desenvolupador d'extensions, assegureu-vos de subscriure a la llista de correu de desenvolupadors en general, ja que és un lloc on es pot discutir sobre el desenvolupament de les extensions i de les notícies que poden afectar el desenvolupament personalitzat es publiquen de tant en tant.
A continuació es presenta una llista de les notícies i informacions prèvies sobre Joomla 3.0 i altres llocs d'interès:

Un immens agraïment als nostres voluntaris!

Aquest llançament és el resultat de milers d'hores de treball de desenes de voluntaris. Moltes gràcies per fer que Joomla sigui el millor CMS del món!

 

Original: Joomla 3.0.0 Released

Traducció de Manuel Rubio

Membre de: Joomla! equipo de Marketing y Difusión en español

0
Community Choice Extensions – November 2012
Harvard Extension School offers Joomla! this fall
 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://magazine.joomla.org/